Termékek

Az enteriőrtervezésnek fontos része az anyagok és a termékek beszerzése is. Az ügyfeleknek nem szükséges a számtalan bútorboltban végigjárni, hogy megtalálják a megfelelő bútorokat vagy dekorációkat. Kereskedelmi kapcsolataim révén a legjobb minőségű termékeket tudom beszerezni az ügyfeleknek, amelyek garantáltan a legjobb ár-érték arányt képviselik.

A konzultációk alkalmával igyekszem az  inspiráló és kellemes élményt nyújtani. Egy kényelmes, stílusos környezetben bemutatom a terveimet és a koncepciómat, hogy az ügyfeleknek teljes képet adjak a tervezési folyamatról, melyről folyamatosan tájékoztatom az ügyfeleket, így biztosítva a gördülékeny és eredményes munkafolyamatot.

Ügyfél egyeztetés

Lakáskiegészítők

Étkező székek

Illatosítók

Kanapék

Műnövények

Lámpák

A lakásdekoráció fontossága

Az otthonunk hangulatát az apró részletek is meghatározzák, így érdemes odafigyelni a dekorációs tárgyak kiválasztására is. Egy szépen megmunkált váza vagy egy ízlésesen elhelyezett fotel azonnal felhívja magára a figyelmet, és feldobja a szoba hangulatát. Az egyedi megoldások és a kreatív dekorációk segítségével pedig még inkább kiemelhetjük az otthonunk stílusát és hangulatát. A lakásunknak nemcsak egy hely, hanem az otthonunknak kell lennie, amelyben a saját egyéniségünk és stílusunk tükröződik.

Lakáskiegészítők